Denkkrachter worden?

Jaarlijks zijn we op zoek naar 25 young professionals die hun denkkracht gaan inzetten voor de samenleving. Dat doen we door op zeven zaterdagen tijdens zogenaamde Denkkrachtcentrales mee te denken met en een kijkje in de keuken te krijgen bij verschillende organisaties. Daarnaast werken we aan onze eigen ontwikkeling tijdens Denkunits en leren we elkaar, met al onze uiteenlopende studie- en werkachtergronden, ook beter kennen gedurende het jaar.

Een Denkkrachter is:

  • energiek, creatief en initiatiefrijk;
  • ambitieus, heeft een open houding en is gedreven om een (maatschappelijke) bijdrage te leveren;
  • analytisch sterk en heeft gevoel voor bestuurlijke en organisatorische verhoudingen;
  • in staat ingesleten werk- en denkpatronen aan de orde te stellen en tegenkracht te bieden door het stellen van prikkelende vragen.

Daarnaast verwachten we van onze deelnemers:

  • Bereidheid om commitment aan te gaan door zowel denkkracht als tijd te investeren in het netwerk (je neemt niet alleen deel, maar organiseert zelf ook één of meerdere activiteiten). Je kunt in ieder geval uitgaan van de volgende zaterdagen: 12 januari, 9 februari, 9 maart, 6 april, 11 mei, 15 juni, 7 september, 5 oktober, 16 november.
  • Dat je in de masterfase van je WO-studie zit of maximaal vijf jaar afgestudeerd bent.
  • Een band met de stad Utrecht: je bent bijvoorbeeld alumnus van de UU of woonachtig in Utrecht.

Herken jij je zelf in deze eigenschappen? En heb je interesse in publieke vraagstukken? Dan verwelkomen we je graag bij Denkkracht Utrecht!

Aanmelden?
Elk jaar stellen we een netwerk samen van 25 young professionals. Tot 14 november 2018 kan je je aanmelden voor het netwerk van 2019 door dit formulier in te vullen! Meer informatie over de matchingsprocedure tref je aan in de uitnodiging voor nieuwe deelnemers.

Heb je nog vragen over Denkkracht Utrecht? Kijk dan rustig rond op onze website en in de bestanden hieronder, of mail ons via contact@denkkrachtutrecht.nl.