Denkkracht Utrecht 2018 van start

Op zaterdag 13 januari is Denkkracht Utrecht 2018 spetterend van start gegaan. Tijdens de kick-off hebben de Denkkrachters elkaar voor het eerst als groep ontmoet en zijn de eerste creatieve werkvormen al gebruikt. Van een bingo om elkaar te leren kennen tot oud-Hollandse spelletjes om het teamgevoel te versterken; het was een afwisselende middag. Naast uitleg over Denkkracht Utrecht stond er ook een workshop pitchen op het programma, verzorgd door twee deskundige Denkkrachters. De dag werd afgesloten met een etentje en een borrel  tot in de late uurtjes.

Op 3 februari is de eerste Denkkrachtcentrale van dit nieuwe jaar. Deze zal in het teken staan van laaggeletterdheid, met Stichting Lezen en Schrijven als opdrachtgever.

Jules, Elbrich, Eva, Margo, Erik, Lies, Christel, Celine, Marlies, Jochem, Anna, Tria, Laurent, Emma, Lidewij, Anton, Naomi, Alise, Anne, Thijs, Coen, Johan, Tessa, Idwer en Susanna vormen samen Denkkracht Utrecht 2018, samen met bestuursleden Remco, Karin, Sterre en Danielle. Bekijk hier alle deelnemers van 2018 en hun achtergrond.

Foto: Ron Hendriks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *