Bestuur

Het bestuur van Denkkracht Utrecht wordt gevormd door Danielle Fictorie, Karin Snel, Remco Smulders en Sterre ten Houte de Lange.

danielleDanielle Fictorie
Danielle Fictorie werkt op de Hoofddirectie Financiën en Control van het ministerie van Defensie. Hiervoor werkte zij bij het ministerie van Financiën. Ze studeerde Publiek Management aan de Universiteit Utrecht en (Politieke) Communicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie was ze actief in de medezeggenschap, deed ze onderzoek naar redenen voor studievertraging bij Utrechtse studenten en werkte ze o.a. als student-assistent op de Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap.

Remco Smulders
Remco Smulders werkt als beleidsadviseur bij de Vereniging van Universiteiten (VSNU). Hij voltooide eerst de bachelor Bestuurskunde in Tilburg en rondde vervolgens de onderzoeksmaster Bestuurs- en Organisatiewetenschappen in Utrecht af. Voordat hij bij de VSNU aan de slag ging, werkte Remco als onderzoeker bij de Vrije Univerisiteit en bij onderzoeks- en adviesbureau Partners+Pröpper.

 

Karin Snel
Karin Snel is als promovenda werkzaam op de Universiteit Utrecht. Voor ze in 2015 de master Planologie succesvol afrondde, heeft ze aan de Universiteit Leiden de bachelor Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie voltooid. Als studentassistent heeft ze naast haar studie o.a. meegewerkt aan de organisatie van een internationaal planologie congres (AESOP). Karin is geïnteresseerd in ruimtelijke vraagstukken van elk formaat, met name in combinatie met maatschappelijke trends.

 

Sterre ten Houte de Lange
Sterre is zelfstandig journalist. Ze deed haar bachelor en master sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze specialiseerde zich in gender- en seksualiteitvraagstukken en deed twee onderzoeksstages in deze richting. Tijdens haar studie was ze actief bij de studievereniging SEC, het studentenblad Sociologisch Mokum en hielp ze bij onderzoek van het Bonger Instituut voor Criminologie. Op AmsterdamFM produceerde ze het wetenschapsprogramma Radio Swammerdam. ’s Zomers is ze leiding bij kinderkampen van de AKC.

Het bestuur wordt bijgestaan door de young advisory board, bestaande uit Arthur van Lohuijzen, Cherique Cuppen en Loes van Dam.